Βιολογία και εξ αποστάσεως εκπαίδευση


Πολλοί μαθητές και φοιτητές που επιδιώκουν να έχουν κορυφαία βαθμολογία στο μάθημα της βιολογίας επιλέγουν τα τελευταία χρόνια online μαθήματα, βοηθούμενοι και από τη ραγδαία ανάπτυξη του ίντερνετ και στη χώρα μας.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση δεν είναι …νέο φρούτο στην Ελλάδα, ίσα-ίσα, αλλά πλέον οι «μεγάλες» γραμμές, το ευρυζωνικό ίντερνετ είναι σύμμαχος του νέου στην προσπάθειά του όχι μόνο να αναζητήσει πηγές και βιβλία, συγγράμματα και βοηθήματα βιολογίας, αλλά κυρίως να επιλέξει ένα ηλεκτρονικό φροντιστήριο για να κερδίσει χρήματα, χρόνο και ενέργεια.

Το e-φροντιστήριο είναι ακριβώς ίδια περίπτωση όπως τα ιδιαίτερα μαθήματα που ξέραμε ανέκαθεν. Ενας προς έναν στην οθόνη με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις να δίνουν και να παίρνουν μεταξύ διδασκόμενου και διδάσκοντα, εξωγενείς παράγοντες και τρίτοι να μην δυσκολεύουν την επικοινωνία και τον υπολογιστή να είναι πάντα ένα τεράστιο όπλο τόσο για να αποθηκευτούν δεδομένα, που άλλοτε θέλαμε ώρες γραψίματος ή, φωτοτυπίες για να τα αποκτήσουμε, όσο και για να αναζητηθεί και να αντληθεί επιτόπου η παραμικρή πληροφορία που θα δώσει απάντηση στην οποιαδήποτε απορία του μαθητή.

Κι αν το ηλεκτρονικό φροντιστήριο γνωρίζει άνθηση τα τελευταία χρόνια σε κάθε είδους μάθημα (θεωρητικό ή, όχι) με τις ευκολίες που περιγράφονται παραπάνω, μπορεί κανείς χωρίς πολλή προσπάθεια να αναλογιστεί πόσο μεγάλη δουλειά είναι να κάνει ο ενδιαφερόμενος (φοιτητής ή, μαθητής) συμπληρωματικά μαθήματα εξ απόστάσεως με τη βοήθεια του υπολογιστή και του ίντερνετ σε ένα τόσο απαιτητικό μάθημα όπως η βιολογία γενικής παιδείας ή, βιολογία κατεύθυνσης. Στο μάθημα, δηλαδή, όπου η ονοματολογία, οι κάθε είδους ενώσεις, οργανισμοί κ.λπ. παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο και παρά τις εκατοντάδες χιλιάδες πληροφοριών που χρειάζονται και δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν σε κάθε ιδιαίτερο μάθημα ή, κλασσικό φροντιστήριο, είναι σίγουρο πως ανά πάσα στιγμή να αναζητηθούν διεξοδικά στα εκατομμύρια των ιστοσελίδων του διαδικτύου από όπου και θα ληφθούν τελικά τα αποτελέσματα που είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσουν την ορθότερη και πληρέστερη συνέχιση του μαθήματος.


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons